Киян навчатимуть заповнювати квитанції та розраховувати субсидії

У столиці стартує проект «Комунальний «лікбез»: просто про складне», який передбачає серію безкоштовних прикладних лекцій для киян на тему житлово-комунального господарства. Про це повідомляють у КМДА. 

Семінари проводитимуться Комунальним концерном «Центр комунального сервісу» (ЦКС) на базі навчального центру «Платформа комфорту».

17 жовтня відбудеться перша лекція, де киян навчатимуть працювати з платіжними документами, їх правильним заповненням, а також розкажуть як розрахувати пільги та субсидії на родину. Це пов’язане зі змінами платіжних документів у столиці: віднині замість звичних квитанцій люди отримуватимуть повідомлення, які дозволять скоротити час обробки платежів та уникнути підробок платіжок.

«На базі «Центру комунального сервісу» ми проводитимемо лекції і практичні семінари, де наші фахівці відповідатимуть на запитання людей. Адже ті нормативні та організаційні зміни, які відбулися в сфері ЖКГ, викликали у людей велику кількість запитань та нарікань на брак якісних роз’яснень. Завдяки цим безкоштовним навчанням люди будуть більш обізнані в питаннях захисту своїх прав та інтересів», – коментує зазначені ініціативи ЦКС заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Для участі у семінарах та практикумах необхідно зареєструватися на сайті або зателефонувати за номером телефону (044) 591-21-22.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *