Вчені створили пристрій, що знаходить загублену річ за секунди

У Каліфорнії створили міні-пристрій TrackR. Охоронний пристрій розміром з монету набагато дешевший, ніж GPS і допоможе відшукати будь-яку потрібну річ у лічені секунди — від гаманця до машини — за допомогою програми на смартфоні. Про це повідомляє Велика епоха. 

Каліфорнійська компанія розробила універсальний відстежувальний пристрій, який назавжди зможе вирішити проблему втрачених або вкрадених ключів, авто, гаманця, телефону та інших цінних предметів. Пристрій під назвою TrackR здатний відстежити об’єкт на відстані кварталу.

Спочатку необхідно встановити на телефон додаток TrackR. Він безкоштовний. Далі додаток підключається до охоронного пристрою. Потім його можна прикріпити до будь-якого предмету. До слова, пристрій дуже маленький, розміром з монету і має клейку плівку, що дуже зручно.

Його можна прикріпити до гаманця, гаджету, велосипеду, ключів або покласти під килимок авто. Щоб відшукати потрібний предмет, досить натиснути на екрані «знайти пристрій», і TrackR покаже точні координати місця розташування. Цей процес займає всього кілька секунд.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *