У столиці від “Троєщини” до Солом’янки побудують тролейбусну лінію

У Києві від ж/м «Троєщина» до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію. Про це повідомляють у КМДА. 

Крім того, реконструюють тролейбусні лінії від проспекту Генерала Ватутіна до станції метро «Дарниця» з організацією відокремленої лінії автобусного та тролейбусного руху. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко. Згідно з документом, замовником зазначених робіт визначено КП «Київпастранс».

Реконструкція та будівництво тролейбусних ліній дозволять упорядкувати перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування, що значно зменшить навантаження на дорожньо-транспортну мережу та збільшить її пропускну спроможність. Окрім того, зазначені роботи дозволять на належному рівні організувати дорожній рух, роботу громадського транспорту загального користування, забезпечити комфортне пересування пасажирів і вирішити низку інших питань дорожньо-транспортного комплексу столиці.

Роботи з будівництва та реконструкції здійснюватимуть за рахунок коштів міського бюджету.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Анатолий

    Листопад 10, 2016 at 11:30

    Уважаемые, из Вашего текста следует, что построят новую линию. Насколько я знаю, на всем этом маршруте линия есть, только когда-то этот маршрут поделили на части. Что будут строить?

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *