Генпрокуратура затримала чергового “тітушку”

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України 09.11.2016 під час спроби покинути межі України на території міжнародного аеропорту Бориспіль затримано одного з розшукуваних «тітушок». Про це повідомляють на сторінці Генпрокуратури у facebook.

Затриманого підозрюють у пособництві незаконному позбавленню волі та катуванні потерпілого, якого 21.01.2014 поблизу станції метро «Петрівка» викрали та незаконно утримували спочатку у салоні автобусу нападників, а в подальшому у палатці в лісопосадці, неподалік від станції метро «Бориспільська», де до потерпілого застосовувалося фізичне та психологічне насильство.

Підозрюваний буде доставлений до Печерського районного суду м. Києва, для клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що за результатами розслідування кримінальних проваджень за фактами нападів «тітушок» на учасників акцій протесту та окремих громадян, викрадення активістів та катувань, у тому числі вчинених представниками угруповання «Оплот» під керівництвом Є. Жиліна, повідомлено про підозру 10 цивільним особам, так званим «тітушкам», з яких 5 перебувають у розшуку, відносно 5 осіб обвинувальні акти скеровано до суду, з яких 3 засуджено до позбавлення та обмеження волі.

Досудове розслідування стосовно організаторів та виконавців вчинених злочинів під час цих подій триває.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *