У Києві обікрали банк

Зі скриньки в банку, розташованому в Дніпровському районі Києва, вкрали 200 тис. грн і 10 тис. дол., а також мобільні телефони. Про це повідомляє Лівий берег. 

 

Інцидент стався в одній із фінустанов на вул. Сагайдака.

“У поліцію по допомогу звернулися двоє людей, які повідомили про зникнення грошей і майна, які тимчасово зберігали в орендованій скриньці. На місце прибули наряди патрульної поліції і слідчо-оперативна група районного управління. За словами однієї потерпілої, ще влітку вона орендувала сейф-скриньку, уклавши письмовий договір. За словами жінки, вона зберігала там близько 200 тис. грн, 10 тис. дол. та іншу валюту. Коли прийшла знову покласти заощадження, виявила відсутність своїх грошових коштів. При цьому наголосила, що скринька видимих пошкоджень не має”, – зазначають у столичній поліції.

Інша постраждала від дій зловмисників повідомила про зникнення 25 мобільних телефонів, які вона поклала на зберігання кілька днів тому, а прийшовши їх забрати, на місці не виявила. “Потерпіла повідомила, що ключ від скриньки постійно зберігала в себе і не губила”, – додали в ГУ НП в Києві.

Правоохоронці вивчили відео з камер спостереження і встановлюють обставини злочину. Розпочато розслідування за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, випадки крадіжок із банківських сейфів останнім часом не рідкість. Наприклад, у вересні минулого року 29-річний киянин викрав з чужої банківської скриньки 100 тисяч гривень, відімкнувши її за допомогою ножиць і мідного дроту. У липні цього року зі скриньок Полікомбанку в Києві вкрали 7 млн гривень, а в серпні в Подільському районі столиці з банківської скриньки вкрали 210 тис. доларів і більш ніж три кілограми золота.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *