Українські студенти створили портрет Стіва Джобса із клавіш

Портрет Стіва Джобса  студентів із Маріуполя може незабаром з’явитися в музеї або одному з офісів компанії Apple. Це не просто портрет – обличчя Джобса виклали цілком з комп’ютерних клавіш. Про це повідомляє Ain.UA.

Більш того, в картині зашифровано кілька слів: Apple, Steve Jobs і iPhone. Побачивши цей портрет в соціальних мережах, представники компанії Apple зв’язалися з одним з його авторів і висловили йому своє захоплення, після чого студенти вирішили подарувати картину компанії. Зараз вони ведуть переговори з представниками Apple про те, як найкраще передати портрет в Купертіно.

Портрет створили студенти маріупольської «Академії ШАГ» Маріанна Семенюта, Дарія Папуш і Іван Кучугура. Одноголосно вирішивши, що на картині буде зображений їх кумир Стів Джобс, вони взялися за роботу. Як повідомляється в блозі Академії ШАГ, на портрет пішло більше 100 клавіатур і більше 5000 клавіш. «Створення почалося з розібрання старих клавіатур, які приносили студенти нашої академії, і закінчилося вже новими, прямо з магазину», – розповів директор «Академії ШАГ» в Маріуполі Ігор Смаглій.

Портрет засвітився в Facebook-спільноті маріупольського кроку 12 листопада, після чого з художниками зв’язався співробітник компанії Apple і запросив в чат з агентом підтримки. Після попередніх переговорів студентам дали email відділу реклами, за яким будуть обговорюватися подальші дії. «Вони нам написали, що захоплені і запитали, чи хочемо ми відправити їм картину?», – Розповів Смаглій в коментарі AIN.UA. Студенти з радістю погодилися.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *