Усі громадські організації зобов’язані внести зміни до статутів

До кінця поточного року усі громадські організації повинні внести необхідні зміни для того, щоб не сплачувати податки. Про це повідомляють у Міністерстві юстиції. 

На внесення змін було дано два роки, однак деякі організації не зробили це і дотепер.

Задля уникнення незручностей, Міністерство юстиції збільшило кількість годин прийому та видачі документів, а також проведення консультацій із заявниками з питань державної реєстрації громадських формувань.

Наразі відбувається ряд заходів з метою надання роз’яснень з нагальних питань, що виникають у сфері державної реєстрації. Паралельно проводяться робочі зустрічі з представниками центрів надання адміністративних послуг та центрів з надання безоплатної правової допомоги з метою покращення їх роботи та неухильного забезпечення прийому та видачі документів всіх громадських формувань.

Задля уникнення критичних ситуацій, пов’язаних з недобором кадрів, відповідальних за проведення державної реєстрації громадських формувань, залучаємо працівників інших структурних підрозділів ГТУЮ для виконання завдань з питань державної реєстрації громадських формувань.

У кожному місті буде запроваджено роботу «гарячої телефонної лінії з питань державної реєстрації громадських формувань.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *