ЄРАУ вдосконалять до 2017 року

Єдиний реєстр адвокатів України, ведення якого законом покладено на Раду адвокатів України, буде удосконалений з точки зору технічних можливостей до кінця поточного року. Про це повідомляють у НААУ.

Демонстрацію нових можливостей реєстру провів заступник Голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій 17 листопада під час засідання Ради адвокатів України.

Так, у ЄРАУ буде буде повністю фіксуватись історія змін запису в профайлі адвоката в хронологічному порядку із зазначення часу, дати та деталей змін.

У новій базі буде повністю стандартизовано введення відомостей про зупинення/припинення/поновлення (автоматичний вибір пункту, частини та статті згідно Закону зафіксовано), окрім підстави для внесення таких відомостей (рішення КДКА, заяви адвоката, рішення суду тощо).

Також буде прописана автоматизована процедура трансферу адвоката; в профайлі кожного адвоката буде додано графи “стать”, “дата народження” адвоката; повністю стандартизовано введення адреси робочого місця (райони областей, міст, квартири, типи будинків, вулиці/провулки зафіксовані);

Також онлайн буде доступний більш розширений профайл помічників адвокатів, до якого можна будет додавати зразки документів. Зараз такі документи надсилаються електронною поштою.

Кожен регіон у новій базі ЄРАУ зможе самостійно формувати акти звірки.

Нова база ЄРАУ матиме удосконалений фільтр пошуку за більш детальними критеріями, зокрема, за робочим місцем адвоката, та інші новації.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *