Фіскали перевірять правдивість зарплат футболістів

Державна фіскальна служба проведе перевірку футбольного клубу “Динамо Київ”, порівнявши офіційні зарплати гравців з фактичними. Про це повідомляє Канал 24. 

Про це сьогодні заявив глава ДФС України Роман Насіров. За його словами, він “із задоволенням” займеться вивченням даних зі ЗМІ, які вказують на ухилення власників клубу, а також гравців, від сплати податків.

“Нам буде цікаво перевірити, як платяться зарплати в футбольному клубі (“Динамо Київ”). І не тільки в цьому, а й у інших”, – заявив Насіров.

За його словами, ДФС в цілому підтримує ініціативу перевіряти декларації не лише народних депутатів і чиновників, а й “заможних громадян”.

“Дуже хороша ідея – разом з тими заробітними платами, які ми зараз перевіряємо, використовуючи інформацію з електронних декларацій, перевірити і, так би мовити, заможних громадян. Для цього при офісі великих платників, я думаю, вже в наступному році, у нас буде підрозділ, який займатиметься і футболістами, і співаками, і іншими людьми, які, вважається, отримують великі зарплати”, – пояснив глава ДФС.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *