Через негоду в Україні обмежили рух

Через ожеледицю на дорогах в Україні суттєво обмежили рух. Про це повідомили в Укравтодорі. 

Волинська область:

У зв’язку з  екстримальними погодними умовами – утворенням сильної ожеледиці на дорожньому покритті в результаті дощу та мінусовій температурі, було прийнято рішення закрити рух транспорту у межах Волинської області до повної ліквідації негоди.

1

Хмельницька область:

В зв’язку з несприятливими погодними умовами (випадання дощу при мiнусових температурах повiтря) через утворення слизькостi покриття склалась складна ситуацiя по забезпеченню проiїду автотранспорту на автодорогах державного та мiсцевого значення в пiвнiчнiй частинi областi (Бiлогiрський, Славутський, Iзяславський, Полонський, Теофiпольский, Шепетiвський, Старокостянтинiвський райони).

2

З метою недопущення скоєння дорожньо – транспортних пригод та утворення заторiв в pyci автотранспорту прийнято рiшення про введення обмеження великовагового на автодорогах загального користування в пiвнiчнiй частинi областi з 9 год. 00 хв. 08 грудня 2016 року.

Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити винекнення надзвичайних ситуацій. На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти наших диспетчерів, яким можна повідомити, що ви застрягли. Також на офіційних сторінках у facebook Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» буде оновлюватися оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *