Їздити до Польщі на авто стане зручніше

Україна покращить автомобільне сполучення із Польщею. Про це повідомляють в Укравтодорі. 

У 2017 році Укравтодор планує реконструювати автомобільні дороги державного значення, які ведуть до польського кордону у Волинській області. Це покращить зв’язок між країнами — посилить торгово-економічні відносини між Україною і Польщею.

У рамках проекту буде завершена реконструкція та відкритий рух автомобілів на 8 км дороги першої категорії на ділянці між Ковелем та КПП «Яготин» на міжнародній трасі М-07 / Е373 Київ — Ковель — Варшава. Це дозволить ліквідувати декілька місць концентрації ДТП та покращить транспортну ситуацію на обході Ковеля.

Окрім цього, планується провести реконструкцію автомобільної дороги національного значення Н-22 від КПП «Устилуг» до м. Володимир-Волинський. Ці роботи будуть профінансовані за рахунок кредиту Уряду Польщі. А за кошти державного бюджету України буде проведено ремонт траси Н-22 від Володимира-Волинського до Луцька. Це дозволить забезпечити якісний під’їзд до контрольно-пропускного пункту «Устилуг» — другого за навантаженням у Волинській області.

«Торгово-економічні відносини з ЄС важливі для України. Обсяг товарообороту між Україною та Польщею динамічно збільшується і є потреба в поліпшенні транспортних підходів до кордону. Переконаний, що оновлені дороги в напрямку кордону з Польщею також стимулюватимуть економічну активність жителів прикордонних регіонів», — повідомив Олександр Кава, радник керівника Державного агентства автомобільних доріг України.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *