В Україні запрацював Центральний офіс реформ

Центральний офіс реформ має стати комунікаційним хабом реформи децентралізації. Про це повідомляє Урядовий портал. 

Сьогодні ми працюємо на стратегічний успіх України, і Центральний офіс реформ має стати місцем для всіх небайдужих і розумних українців, які хочуть змінити свою країну. Про це заявив Віце-прем‘єр-міністр – Міністр регіонального, розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час відкриття Центрального офісу реформ у Києві.

Реформа децентралізації, об’єднання громад, секторальна децентралізація, зміна якості життя українців – це національна стратегія успіху України. Центральний офіс реформ буде взаємодіяти з регіональними офісами, керівники яких вже відібрані в 24 областях України та секторальними офісами підтримки децентралізації в галузі освіти, охорони здоров’я, планування територій, культури, соціального захисту та інших сферах.

«Важливо, щоб голови 367 ОТГ, які після 18 грудня діятимуть в Україні, були активно задіяні в цьому процесі, а їх рішення були імплементовані  саме в комунікаційному хабі», – зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що у Центральному офісі реформ буде проводитися моніторинг реформ щодо впровадження проектів, фінансових успіхів, реалізації послуг на рівні місцевого самоврядування. «Запровадження Центрального офісу реформ за підтримки Європейського Союзу є вкрай необхідним. Це старт потужного аналітично-моніторингового і консультаційного центру», – підкреслив Геннадій Зубко.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *