В Україні призначено нову Уповноважену з прав людей з інвалідністю

Кабмін у середу, 14 грудня, ухвалив рішення про призначення Раїси Панасюк Уповноваженою Уряду з питань прав людей з інвалідністю. Про це повідомляє Урядовий портал. 

Відповідну пропозицію Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман висунув під час розгляду рішень Уряду та проектів законів, направлених на створення сприятливих умов для людей із обмеженими можливостями, на засіданні Кабінету Міністрів.

Також Володимир Гройсман запропонував звернутися до Голови Верховної Ради Андрія Парубія і провести у Верховній Раді України спеціальний день щодо проблематики людей з інвалідністю для розгляду та ухвалення напрацьованих Урядом законопроектів.

“Ми підготуємо закони, зробимо з них пакет, будемо просити цей пакет розглянути на засіданні Парламенту, – зазначив Глава Уряду. – Ми всі прийдемо в Парламент і попрацюємо над тим, щоб ці закони були ухвалені”.

Раніше Раїса Панасюк  була директором центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Гармонія” у м. Вінниця.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *