Як стати волонтером на Євробаченні

Національна телекомпанія України, як мовник-організатор «Євробачення-2017», із 19 грудня 2016 року розпочинає відбір волонтерів для роботи під час міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться в столиці навесні 2017 року. Про це повідомляє Канал 24. 

Долучитися до команди волонтерів можуть усі, хто має активну життєву позицію та добре володіє англійською або іншою іноземною мовою.

«Ми відберемо 750 волонтерів, які утворять Eurovision Volunteers’ Family. Чекаємо на анкети від усіх охочих долучитися до події такого масштабу. Волонтери допомагатимуть людям, які приїдуть із-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів «Євробачення» в Києві. А ми, як мовник-організатор пісенного конкурсу в Україні, створимо для волонтерів такі умови роботи, щоб досвід, який вони отримають за цей час, став для них корисним», – зазначила виконавча продюсерка «Євробачення-2017» Вікторія Романова.

Щоб доєднатися до Eurovision Volunteers’ Family необхідно в період з 19 грудня 2016 року до 17 лютого 2017-го заповнити анкету волонтера «Євробачення-2017», і отримати запрошення на співбесіду.

Під час «Євробачення-2017» на волонтерів чекатиме:

  • робота із артистами, ЗМІ, іноземними делегаціями, гостями міжнародного пісенного конкурсу; участь у телевізійному виробництві Єврошоу, робота на бекстейджі й фан-зонах;
  • практика англійської та інших іноземних мов, спеціалізоване навчання, тренінги, програма лояльності, посвята, форма та сертифікат волонтера «Євробачення-2017»;
  • досвід командної роботи на міжнародному проекті, нові знання, навички, знайомства, а також незабутні враження і можливість долучитися до формування іміджу України.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *