Через негоду продовжується обмеження руху транспорту

Протягом 6-8 січня 2017 року на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київської, східних районів Вінницької областей очікуються сильні снігопади. Про це повідомляють в Укравтодор. 

Також там ймовірні сильні тривалі хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с. У Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях можливе відкладення ожеледі на дротах, деревах та дорогах. У західних та північних областях прогнозується різке зниження температури повітря до 11-16º, в Карпатах та Прикарпатті до 20-25º морозу.

Через значне погіршення погодних умов автомобільними дорогами державного значення загального користування буде введено обмеження руху великоваговиків. Рух легкового транспорту визначатиметься за ситуацією на місцях.

Послаблення та припинення опадів прогнозується 9 січня 2017.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити винекнення надзвичайних ситуацій. На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти наших диспетчерів, яким можна повідомити, що ви застрягли. Також на офіційних сторінках у фейсбук Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» буде оновлюватися оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *