У КМДА розповіли про альтернативні методи сплати за комуналку

У зв’язку з тимчасовим припиненням приймання платежів “Укрпоштою”, киянам запропонували альтернативні методи сплати за комуналку. Про це повідомляють у КМДА. 

Зробити це можна за допомогою POS-терміналів комунального концерну “Центр комунального сервісу”.

«Мешканці будинків усіх форм власності Києва можуть здійснити платежі онлайн не тільки через сайти «Головного інформаційно-обчислювального центру» та «Центру комунального сервісу», а й у 35 точках прийому споживачів. Графік роботи відділень можна знайти на сайті Концерну http://cks.kiev.ua у розділі «Сервісні центри» з відповідною позначкою . Найближчим часом термінали будуть встановлені в усіх точках прийому споживачів», – повідомила генеральний директор комунального концерну «Центр комунального сервісу» Катерина Саркісова.

Для сплати необхідно лише мати банківську картку та зареєструватися в «Особистому кабінеті» на сайті комунального концерну «Центр комунального сервісу». Власники «Картки Киянина» та «Моя картка» «Ощадбанку» сплачують за комуналку без комісії. Для решти комісія складає 2%.

Для  користування «Особистим кабінетом» необхідно зареєструватися в системі (створити логін/пароль, активувати обліковий запис, підтвердивши електронну пошту). Ця операція займе від 5 до 8 хвилин, після чого щомісяця на вказану електронну адресу буде надходити платіжка в електронному вигляді. Час, витрачений на сплату, займатиме не більше 1 хвилини. Система дозволяє сплачувати рахунки декількох об’єктів нерухомості з одного аккаунту (облікового запису користувача).

Адреси районних сервісних центрів Концерну, де вже зараз приймають платежі через POS-термінали:

Докладніше про те, чому “Укрпошта” призупинила приймання платежів за комунальні послуги, читайте тут.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *