Два кандидати на пост очільника Нацполіції зняли свої кандидатури

В.о. голови Національної поліції Вадим Троян і начальник Поліції Києва Андрій Крищенко зняли свої кандидатури у конкурсі на пост очільника НПУ. Про це повідомляє Лівий берег. 

“Прийняв рішення не продовжувати участь в конкурсній процедурі на посаду голови Національної поліції України. Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи в галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права та запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не стану готувати таку довідку. Моя думка – Голова поліції України повинен бути абсолютно легітимним, таким, що відповідає всім вимогам Закону – без поправок, дописувань та натяжок… Мені не вистачило близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу”, – повідомив Троян на своїй сторінці у facebook. 

У свою чергу А. Крищенко заявив, що не може ставити під сумнів об’єктивність вибору керівника багатотисячного колективу поліції.

“Як патріот своєї професіїї не можу ставити під сумнів об”єктивність вибору керівника багатотисячного колективу поліції. В першу чергу це пов”язано з трагічними подіями на Київщині2, – пояснив Крищенко.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *