На в’їздах та виїздах Києва встановлять камери спостереження

У межах програми “Безпечне місто” у столиці продовжать встановлення камер відеоспостереження. На сьогодні їх встановлено уже 3700. Про це повідомляють у КМДА. 

“Ці камери є безцінними помічниками підрозділам Національної поліції у розслідуванні кримінальних правопорушень, але, перш за все, вони несуть користь столичним мешканцям”, – повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко під час щотижневого брифінгу.

Найближчим часом у столиці планується встановлення ще 4 тисяч смарт-камер, які будуть об’єднані в єдиний загальноміський комплекс відеоспостереження.

«Цього року ми ставимо перед собою досить амбітне завдання – покриття камерами входів і виходів із «Київського метрополітену», основних транспортних магістралей, а також в’їздів і виїздів із міста», – зазначив Володимир Бондаренко.

Як повідомлялося раніше, Президент доручив встановити відеоспостереження із довгостроковим збереженням запису в усіх обласних центрах, а за необхідності – також і в містах та районних центрах, у місцях найбільшого скупчення людей.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *