Які авто найбільш вигідні для перепродажу?

Премія Best Value Resale Award від найбільшої оціночної компанії Kelley Blue Book визначила минулорічних переможців. За право вважатися найвигіднішими вживаними авто для продажу змагалися і легкові, і вантажні авто, і кросовери. Про це повідомляють Autonews.

У основу оцінювання лягли підрахунки, який максимальний відсоток від початкової вартості повернеться до власника авто, якщо він продасть його через п’ять років після покупки.

Вперше за два роки відбулися зміни в головній номінації премії «Найбільш ліквідний автомобільний бренд». Із 2014 року в цьому сегменті лідерство мала Subaru, але зараз поступилася першим місцем Toyota.

Довелося посунутися з п’єдесталу пошани і Lexus. Через п’ять років бренд поступився першим місцем в категорії «Найбільш ліквідний розкішний бренд» марці Porsche.

Решта світових автовиробників поділили між собою місця в останніх 22 категоріях премії, що оцінюють ліквідність транспортного засобу (електричний автомобіль, кросовер, повнорозмірний позашляховик, спортивний автомобіль і т.д).

У числі переможців сім моделей від General Motors, чотири моделі Honda, а ось Ford, Jeep і Nissan представлені в номінаціях тільки однією моделлю.

Однак у поточному році автомобілі виявилися менш вигідними з точки зору перепродажу, ніж це було рік тому. В середньому, машини 2017 року повернуть своїм власникам через п’ять років тільки 32.9% вартості, в той час як в 2016 році цей показник дорівнював 34,8%.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *