У Києві запрацював онлайн-сервіс “Бюро знахідок”

За перший тиждень роботи онлайн-сервісу «Бюро знахідок» операторами зареєстровано понад 30 оголошень від столичних мешканців про знайдені або загублені речі. Про це повідомляють у КМДА.

«Кияни переважно зверталися щодо загублених документів, таких як: «Картка киянина», паспорт, водійські та пенсійні посвідчення тощо. Окрім того, надходили дзвінки стосовно загубленого гаманця, мобільного телефону та обручки», – зазначив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

У межах співпраці комунальної установи «Контактний центр міста Києва» з громадською організацією «LuckFind», оператори 1551 приймають дзвінки від осіб, які бажають повернути власнику знайдену річ, а також від тих, хто щось загубив. Після цього здійснюється перевірка наданої інформації серед попередніх оголошень. Якщо інформація збігається, осіб координують між собою. У разі відсутності збігів оператори реєструють оголошення в програмно-апаратному комплексі «Контактний центр міста Києва» та в базі даних громадської організації «LuckFind». Передачу загублених або знайдених речей особи здійснюють самостійно.

«Сьогодні ми бачимо, що вже за перший тиждень спільної роботи Контакт-центру та онлайн-сервісу «Бюро знахідок», ми отримали достатньо значну кількість звернень. Це значить, що сервіс може стати ефективним інструментом  для пошуку, адже, чим більше людей повідомлятимуть про загублені або знайдені речі, тим більше шансів знайти втрачене», – зауважив Володимир Бондаренко.

 

Повідомлення про знайдені або загублені речі можна залишити, зателефонувавши за номерами 15-51 (зі стаціонарного), (044) 205-73-37 (із мобільного). При цьому необхідно лише надати стислу інформацію про загублену чи знайдену річ і свої контакти для зворотного зв’язку.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *