Посадовців КМДА викрито на розкраданні державних коштів

Прокуратура викрила посадовців КМДА у розтраті понад 870 тис. грн, виділених на навчання дітей з інвалідністю та сиріт. Про це повідомляє Прокуратура міста Києва у facebook.

Встановлено, що зловмисники діяли за попередньою змовою в інтересах третіх осіб і безпідставно внесли до офіційних документів завищені суми за оплату навчання студентів з числа осіб з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених родин. У подальшому на підставі вказаних підроблених документів на рахунки одного із столичних університетів з бюджету міста було безпідставно перераховано понад 870 тис. гривень.

За наслідками розслідування головному бухгалтеру повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, яке спричинило тяжкі наслідки) та ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (пособництво у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) КК України, колишньому начальнику управління – за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, яке спричинило тяжкі наслідки) та ч. 5 ст. 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) КК України.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *