В Україні виготовляли фальсифікат відомого іноземного молочного бренду

Зловмисників виявила Служба безпеки України

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактної молочної продукції на Чернігівщині. Про це повідомляють у СБУ.

Правоохоронці встановили, що нелегальне виробництво організував у Ніжині місцевий підприємець. Цех працював в орендованих складських приміщеннях у промисловому районі міста.

Ділок виготовляв фальсифікат відомого іноземного бренду в антисанітарних умовах, використовуючи відходи молочної продукції невідомого походження. Співробітники спецслужби задокументували, що цех щодоби виготовляв у середньому одну тонну готової продукції, яку зловмисник реалізував торговельним мережам по всій території України.

Під час обшуків на нелегальному виробництві оперативники СБУ спільно з поліцією виявили обладнання для виготовлення фальсифікату, ємності з небезпечними хімічними речовинами, пакувальний матеріал та понад триста ящиків готової продукції загальною вартістю майже один мільйон гривень. Наразі відбуваються невідкладні заходи для вилучення з торговельних мереж контрафактного товару.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (2)

    Саманта

    Лютий 24, 2017 at 12:07

    Так що за бренд? Як виявити, що куштуєш небезпечний продукт?

    Відповіcти

      Ирина

      Лютий 24, 2017 at 12:33

      На жаль, правоохоронці не повідомили назву бренду.

      Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *