“Французька весна” у Києві: що у цьогорічній програмі?

У квітні розпочнеться 14-та “Французька весна в Україні”

Цьогоріч у програмі “Французької весни” є вистави, допрем’єрні покази свіжих кінострічок, французький короткий метр, концерти та виставки. Про це повідомляють у КМДА.

Фестиваль розпочнеться 1 квітня з вистави “Галілео” на Софійській площі, де професійні акробати виконуватимуть трюки на висоті 30 метрів.

Заходи у рамках «Французької весни в Україні» організовує Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Зазначимо, що у квітні Фестиваль охопить також Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Одеса, Рівне, Харків. Цього року до фестивалю приєднаються Бердичів та Івано-Франківськ.

У зв’язку з проведенням заходів киян попередили про тимчасові обмеження в русі транспорту.

Зокрема, 1 квітня з 19:00 до 23:00 буде заборонено рух усіх видів транспорту вул. Малою Житомирською, Софійською, пров. Рильським, Володимирським проїздом та вул. Володимирською (від вул. Ірининської до вул. Великої Житомирської) у зв’язку з проведенням фестивалю «Французька весна в Україні» на Софійській площі.

На час проведення заходу у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить через місце проведення Фестивалю, буде змінено.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *