В Україні готуватимуть фахівців по боротьбі з кіберзлочинністю

Студентами курсів можуть стати правоохоронці

17 березня Державна служба інтелектуальної власності (ДСІВ) та національна академія внутрішніх справ підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляє Урядовий портал.

Одним із перспективних напрямів подальшої співпраці сторони вважають реалізацію Проекту з підготовки фахівців по боротьбі з кіберзлочинністю та піратством.  Створення на базі Національної академії внутрішніх справ курсів з підготовки правоохоронців за спеціалізацією, що спрямована на  захист прав інтелектуальної власності, стане платформою для розробки нової освітньої програми, за якою відбуватиметься навчання правників нової генерації, покликаних захистити інноваційний потенціал України. До підготовки українських спеціалістів вже висловили готовність долучитися міжнародні експерти урядових та громадських структур, які безпосередньо здійснюють боротьбу з кіберзлочинністю та піратством.

Курси розраховані на правоохоронців системи МВС, СБУ, фіскально-митних органів і Державної служби спеціального зв’язку, в обов’язки яких входить захист прав інтелектуальної власності, боротьба з кіберзлочинністю та піратством.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *