“Київавтодор” звинуватив СБУ в поширенні фейків

Мова йде про фото з обшуків, що оприлюднені на офіційній сторінці СБУ

КП “Київавтодор” заявив, що фотографії на сторінці СБУ в facebook є фейком.

На офіційній сторінці Служби безпеки України у соціальній мережі «Фейсбук» оприлюднений матеріал про начебто викриття посадовців комунальної корпорації «Київавтодор» у розкраданні сотень мільйонів гривень. Пост супроводжується «вражаючими» фотографіями, на яких зображено неймовірна кількість купюр та печаток. Комунальна корпорація «Київавтодор» офіційно заявляє, що дані фото не мають жодного відношення до корпорації. Зазначаємо, що у адміністративній будівлі корпорації відсутні кабінети з подібною обстановкою (меблями ремонтом та ін.), які зображені на фотографіях

Також  корпорація зазначає, що звинувачення у розкраданні сотень мільйонів гривень є неправомірним, адже зараз тільки проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що 22 березня правоохоронці СБУ та ГПУ прийшли з обшуками до “Київавтодор”. У СБУ заявили, що під час низки обшуків було вилучено документацію, яка підтверджує здійснення протиправних фінансово-господарських операцій, комп’ютерну техніку, на якій виготовлялись фіктивні фінансово-господарські документи, печатки комерційних структур та майже чотири мільйони необлікованих гривень.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *