Середній вік автомобіля: на чому їздять українці

Понад половина авто українців випущені у СРСР або вироблені в країнах СНД

Середній вік автомобіля в Україні складає 19, 6 років. Це є найгіршим показником з початку 2000-х. Про це повідомляє Autonews.

Відповідну інформацію надав генеральний директор Моторного страхового бюро Володимир Шевченко.

У структурі автопарку легкових і комерційних авто понад 20% випущені до 1985 року. Найбільш масовими є ВАЗ, ГАЗ і ЗАЗ, далі — Volkswagen, Daewoo, Ford, Opel.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (2)

    Stanislav Matevka

    Квітень 6, 2017 at 21:00

    ВААІД” постаралось” впарити українцям заборону на ввіз вживаних авт стандартом нижче Евро5 якого немає в Європі обдуривши Українців .При наявності цивілізованого ринку (рівень цін як в Європі) старі авто понад 15 років були б в металобрухті .Ніхто не зацікавлений в користуванні старим авто і при можливості міняє на новішу модель.Натомість хтось дуже хоче щоб Українці мучились з старими авто і купляли запчастини в Росії Це прямі збитки Українців і підтримка держави-агресора .ВААІД і К несуть відповідальність за втрачені життя в випадку аварій в необладнаних подушками безпеки автомобілях так як не дали можливості чесно купити безпечніше авто.

    Відповіcти

    Stanislav Matevka

    Квітень 6, 2017 at 20:36

    ” ІНФОРМАЦІЯ про результати діяльності Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів упродовж 2013 – 2014 років ”
    Законодавча діяльність:
    На протязі 2012-2014рр. ВААІД активно працювала і працює в напрямку впровадження в Україні світових норм і стандартів (зокрема, ЄС).
    А) За подання ВААІД згідно законопроекту №0708 з 1 січня 2013 року в Україну заборонено ввезення та виробництво автомобілів з рівнем екологічного стандарта нижче Євро 3 (в ЄС ввели ще в 1999р), а з 01.01.2014р. – нижче Євро 4 (в ЄС з 2005р.);
    Генеральний директор ВААІД О. Назаренко

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *