У Києві почали відключати гарячу воду

10 квітня починаються гідравлічні випробування столичних тепломереж, що знаходяться у зоні відповідальності компанії

Гаряче водопостачання буде припинене на час проведення випробувань для частини споживачів Шевченківського, Оболонського та Подільського районів столиці. Про це повідомляють у Київенерго.

З 10-го по 16 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Молодь». У зв’язку з цим, починаючи з 16:00 9 квітня розпочалось охолодження системи з наступним відключенням гарячого водопостачання для 55 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 1 дитсадка, 2 шкіл та 65 відомств Шевченківського району.

 

З 10-го по 24 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання №2. Починаючи з 12:00 9 квітня постачання гарячої води тимчасово припинилось для споживачів  69 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл, 78 відомств Оболонського району; 229 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 7 дитсадків, 6 шкіл, 249 відомств Подільського району.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО. Після того як споживач обере свій район та вулицю, на екрані з’явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *