Кабмін встановив розміри зарплат працівникам центру оцінювання якості освіти

Кабінет міністрів України в постанові від 18 листопада 2015 № 985 визначив умови оплати праці працівників Українського центру оцінювання якості освіти та відповідних регіональних центрів.

Зокрема, у документі затверджено  схеми посадових окладів керівних, педагогічних працівників, професіоналів, фахівців та інших службовців, а також місячних окладів працівників Українського центру оцінювання якості освіти та регіональних центрів. Також встановлена  схема оплати праці педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців, залучених до організації та проведення ЗНО та які не перебувають у штаті Українського центру оцінювання якості освіти та регіональних центрів.

Так, директору Українського центру оцінювання якості освіти та директорам регіональних центрів надано право встановлювати конкретні розміри посадових окладів працівникам в  межах фонду зарплати, розміри посадових окладів заступників директора Українського центру оцінювання якості освіти та директорів регіональних центрів, заступників керівників структурних підрозділів – на 5 – 15%, головного бухгалтера – на 10-30%, помічників директора – на 30 – 40% нижче посадового окладу відповідного керівника; а також працівникам, які виконують роботу в сфері інформаційних технологій, відповідно до посадових інструкцій під час визначення максимальних розмірів посадових окладів (ставок зарплати) – додатковий коефіцієнт підвищення посадових окладів – 1,5.

У постанові зазначається, що директор Українського центру оцінювання якості освіти та директор регіональних центрів також можуть встановлювати надбавки працівникам за  особливий характер роботи або за складність та напруженість у роботі – у розмірі до 50% посадового (місячного) окладу, і деякі додаткові виплати.

Так, зазначені надбавки скасовуються або зменшуються у розмірі через несвоєчасне виконання працівником своїм завдань, погіршення якості роботи чи порушення трудової дисципліни.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *