Незабаром звернутися до держорганів можна буде через мобільний додаток

Уряд ухвалив створення  Національного контактного центру. Про це повідомляє сайт Кабміну.

Зазначається, що Центр планується створити на базі існуючого Урядового контактного центру, до якого можна звернутися за номером 0-800-507-309 або зайти на сайт www.ukc.gov.ua за кваліфікованою консультацією.

Повідомляється, що на сьогоднішній день УКЦ обслуговує всі органи виконавчої влади. До роботи новоствореного Національного контактного центру на першому етапі планується залучити Адміністрацію Президента, Верховну Раду, державні колегіальні органи, а надалі – органи місцевого самоврядування. Загалом заплановано близько 13 тисяч суб’єктів, до яких можна буде звернутися через цей Центр.

Уряд наголошує, що крім телефонного номера і веб-порталу, де громадяни зможуть залишити свої звернення, передбачається також створити два додаткових каналу зв’язку. По-перше, це мобільний додаток, що безкоштовно можна буде завантажити на телефон або планшет, і в якому можна буде зареєструвати своє звернення до будь-якого органу. Також буде створено геоінформаційні системи з прив’язкою до карти України – за допомогою інтернету можна буде дізнаватися інформацію про стан розгляду того чи іншого звернення у певному регіоні.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *