Українським університетам та науковим установам надано доступ до електронних баз наукових даних

Консорціум e-VERUM до якого увійшли сто українських університетів та наукових установ, отримав флагманські інформаційні ресурси від компанії Thomson Reuters, яка є провідним постачальником аналітичної інформації для науки та бізнесу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Такі можливості дозволять українським науковцям вийти на європейську арену,  вивести наукову діяльність та якісно новий рівень, що зіграє важливу роль на шляху євроінтеграції нашої держави.

“Сьогодні ми з радістю оголошуємо, що тепер наші флагманські платформи та рішення можуть використовувати більш ніж 100 українських університетів і наукових інститутів. Web of Science, Journal Citation Reports і Derwent Innovations Index надають науковим професіоналам доступ до надійних матеріалів із низки різних дисциплін, а також інструменти для підвищення ефективності дослідницької роботи студентів, викладачів, фахівців та науковців”, – зазначив керуючий директор Thomson Reuters Петро Марчевський.

Передплата рішень підрозділу наукових досліджень та інтелектуальної власності компанії Thomson Reuters фінансується як за рахунок власних коштів українських університетів і наукових установ, так і міжнародними спонсорами.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *