Відтепер до офісу забудовника ЖК “Кришталеві джерела” можна потрапити лише за попереднім записом

Після численних мітингів під стінами ЖК Кришталеві джерела забудовник спочатку відгородився від ошуканих інвесторів та представників громадськості двометровими парканами, а тепер взагалі відмовляється приймати у своєму офісі інвесторів без попереднього запису.

Не дивлячись на те, що на в’їзді до житлового комплексу розміщена велика вивіска, де зазначений графік роботи відділу продажу ЖК Кришталеві джерела, потрапити до офісу відтепер не так просто. Після численних тривалих акцій протесту за участю ошуканих інвесторів забудовник спочатку встановив біля в’їзду до комплексу двометровий паркан, аби завадити активістам надалі проводити мітинги під стінами ЖК Кришталеві джерела, а після цього перестав у звичному режимі приймати у своєму офісі інвесторів.

Тепер інвестори мають заздалегідь дзвонити до офісу, називати своє прізвище та говорити, з яким питанням вони хочуть звернутися до представників забудовника. Очевидно, що тим інвесторам, які активно протидіють свавіллю ТОВ ГІДРОІНЖ-БУД та ТОВ ФК Прайм, відтепер потрапити до офісу забудовника буде неможливо.

Нагадаємо, інвестори, які вклали гроші у будівництво квартир у ЖК Кришталеві джерела запевняють, що стали жертвами махінацій та шантажу з боку забудовника та управителя ФФБ ФК Прайм. Тим інвесторам, які не погоджуються підписувати кабальні договори про надання житлово-комунальних послуг з власною організацією забудовника ТОВ Холд Груп та не дають свою згоду на незаконно створене забудовником ОСББ, не віддають документи на право власності. Зрозумівши, що забудовник уникає зустрічей з інвесторами та не збирається виконувати свої зобов’язання перед ними, інвестори написали колективне звернення до Президента України та представників державних органів щодо порушення своїх прав забудовником ЖК Кришталеві джерела.

Читайте також:

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *