Змінити дані про юрособу та фізособу в ЄДР тепер можна швидше

Постановою  Кабміну від 25 грудня 2015 р. №1133 визначено розмір плати за проведення державної реєстрації юридичних осіб, громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, та фізичних осіб-підприємців у скорочені строки. Ця постанова набрала чинності з 1 січня 2016 р., пише Законі  і Бізнес.

За внесення  змін до відомостей про юрособу  в ЄДР юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань, а також  відомостей про ПІБ бабо місцезнаходження ФОПа протягом 6 годин після надходження документів, поданих для державної реєстрації, крім вихідних та святкових днів, платитимуть  подвійний розмір адміністративного збору за відповідну реєстрацію. В той час як за 2 години – п’ятикратний розмір адміністративного збору.

Проте за такою пришвидшеною схемою не можна вносити зміни до інформації про здійснення зв’язку з юрособою.

Така державна реєстрація у скорочені строки проводитися виключно за бажанням заявника. Плата за проведення державної реєстрації у скорочені строки повертається заявникові виключно у разі ненадання послуг у строки, зазначені вище, з вини суб’єкта державної реєстрації, нотаріуса.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *