ТППУ об`єднує підприємців України та Словенії

Торгово-промислова палата вперше організувала B2B переговори між підприємцями України та Словенії у форматі skypeконференції. Підприємці обох країн отримали можливість обмінятися цінним досвідом та налагодити нові ділові зв’язки.

28 січня у приміщенні Торгово-промислової палати України відбулась skype-конференція Українсько-Словенської ділової ради. Захід відбувся за ініціативою Торгово-промислової палати Словенії, Торгово-промислової палати України та Українсько-Словенської ділової ради.

Участь у зустрічі прийняли: Надзвичайний та Повноважний Посол України у Республіці Словенія Михайло Бродович, економічний радник Посольства Словенії в Україні Тарас Притула, голова української частини Українсько-Словенської ділової ради Олег Рогоза, представники українських та словенських підприємств. Зокрема, з української сторони у заході взяли участь експортери зернових, виробники текстильних матеріалів та компанії, що надають консалтингові послуги тощо.

Ця skype-конференція має на меті допомогти українським та словенським підприємцям налагодити взаємовигідні контакти, не витрачаючи при цьому зайвих коштів та часу на організацію бізнес-зустрічі. Палата, зі свого боку, готова максимально сприяти налагодженню коопераційних зв’язків між українським та словенським бізнесом, –  наголосив віце-президент ТППУ Валерій Король.

У свою чергу, Надзвичайний та Повноважний Посол України у Республіці Словенія Пан Михайло Бродович заявив, що створенням двосторонньої ділової ради було закладено камінь у фундамент співпраці України та Словенії. Він також відмітив важливість цієї зустрічі для представників бізнесу обох країн.

Завдяки сьогоднішній конференції підприємці, які зацікавлені у виході на словенський ринок, зможуть обговорити практичні питання, оцінити розвиток торгово-економічного співробітництва між Україною та Словенією та його перспективи, – сказав Михайло Бродович.

Учасники організованої ТППУ skype-конференції отримали можливість обмінятися інформацією щодо можливих напрямків співробітництва на ринках України та Словенії. Зокрема, з урахуванням переваг ведення бізнесу з Україною у зв’язку із застосуванням з 1 січня цього року Угоди про Асоціацію в частині поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

По закінченні зустрічі українські підприємці відмітили, що проведення подібних заходів суттєво вплине на розвиток вітчизняного бізнесу та сприятиме просуванню українських товарів на міжнародний ринок.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *