Прес-конференція інвесторів ЖК “Кришталеві джерела” мало не зірвалась через провокації працівників забудовника

Інвестори, які запевняють, що стали жертвами квартирних афер від забудовника ЖК “Кришталеві джерела”організували прес-конференцію. Люди прагнуть привернути увагу громадськості до поширеної практики серед забудовників боротися з інвесторами, які знають свої права та протидіють їх свавіллю.

1 лютого, у прес-центрі інформаційного агентства Інтерфакс-Україна відбулась прес-конференція на тему: Квартирні афери забудовників під прикриттям високих чиновників силових відомств. Організаторами конференції стали інвестори, які придбали житло у ЖК Кришталеві джерела. Люди запевняють, що вони стали жертвами махінацій з боку забудовника житлового комплексу та управителя ФФБ ТОВ ФК Прайм.

Участь у конференції прийняли: інвестори ЖК Кришталеві джерела Вікторія Григор’єва та Ярослав Осадчий, а також лідер партії ДемАльянс Василь Гацько. Від іншої сторони був присутній заступник директора управителя ФФБ ТОВ ФК Прайм Олег Татаренко. Крім цього, у заході прийняли участь представники різних ЗМІ.

Метою нашої конференції було донести інформацію до журналістів, що серед забудовників існує практика боротьби з інвесторами, які активно намагаються домогтися виконання з боку забудовників їх законних зобов’язань. На жаль, сьогодні забудовники не хочуть мати справи зі свідомими громадянами, які знають свої права, тому вони намагаються позбутися таких інвесторів, незаконно відкріплюючи від них квартири, – розповів Ярослав Осадчий.

За словами Осадчого, коли він та інші ініціатори заходу прийшли до приміщення Інтерфакс-Україна, їх відразу зустріло близько 30-40 працівників компанії-забудовника, які представились інвесторами ЖК Кришталеві джерела. Осадчий розповідає, що справді, працівники Гідроінж-Буд, управителя фонду та ЖЕКу мають квартири у цьому житловому комплексі.

Після початку конференції стало зрозуміло, що ці люди прийшли на конференцію з конкретною метою.

Як виявилось, головним завданням цих осіб було кричати та здіймати галас тоді, коли це було потрібно. Наприклад, коли ми намагались розповісти про родинні зв’язки забудовника та різних чинів поліції. А також під час розповіді про шахрайські дії ТОВ Гідроінж-Буд”. Крім цього, ці інвестори намагались звинуватити нас з Вікторією у тому, що нібито через наші колективні звернення до правоохоронних органів вони тепер не можуть отримати прав власності. Звичайно, це є повною нісенітницею. Навіть, якщо вони і не можуть отримати прав власності, то не через наші зрозумілі та законні дії, а через безвідповідальність та свавілля забудовника, – заявив Осадчий.

Осадчий запевняє, що інвестори, які прийшли підтримати забудовника, поводили себе дуже зухвало. Вони постійно перебивали виступаючих та не давали журналістам задати свої питання. Ці особи з очевидних причин дозволили виступити лише заступнику директора управителя ФФБ Олегу Татаренку. Останній заявив, що ніяких квартир Ярослав Осадчий та Вікторія Григор’єва у них не купували, вони лише купували право вимоги об’єкту інвестування. Крім цього, Татаренко розповідав, що інвестори не бажають отримувати компенсацію, яку їм управитель фонду намагається виплатити за відкріплені квартири.

Нагадаємо, Осадчому в якості компенсації пропонують близько 400 тис. грн, хоча його квартира сьогодні коштує більше мільйона гривень. Очевидно, що інвестор не бажає втрачати свої гроші, тому не погоджується на такі умови.

Цікаво, що представники Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України, які також були запрошені на конференцію, на захід не з’явились.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *