Голова  Верховної Ради презентував систему електронного парламенту

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман  презентував систему  електронного парламенту та розповів про нові можливості системи, показавши принцип її роботи. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Електронний парламент – це система з багатьма можливостями. З їх допомогою можна буде отримати будь-яку інформацію щодо роботи Верховної Ради, слідкувати в режимі  “онлайн” за роботою Ради, та навіть впливати  на рішення Парламенту через  сервіси  електронних петицій, звернень та обговорень.

Володимир Гройсман  зазначив, що в рамках такої реформи буде впроваджено персональний електронний кабінет народного депутата, що дозволить йому дистанційно брати участь у роботі свого Комітету Верховної Ради (працювати з проектами, узгоджувати порядок денний, проводити дискусії і т. д.).

Надалі планується усі комітети ВР забезпечити сучасним обладнанням для оптимізації роботи.  Це надасть можливість колективно працювати над  законопроектами. Також буде впроваджене електронне голосування в комітетах.

Голова Парламенту запевнив, що найближчим часом Верховна Рада повністю буде працювати за допомогою електронних технологій,  без паперових документів.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *