Мітинг під стінами ТПП України: активісти виступають проти грубого втручання у діяльність організації

З гаслами «Геть руки від ТПП!», «ТПП є незалежною», «Втручання держави у діяльність ТПП – заборонено законом!» відбувається громадська акція під стінами Торгово-промислової палати України на підтримку організації.

У приміщенні ТПП України вже четверту годину поспіль працівники прокуратури та поліції проводять обшук у робочих кабінетах керівництва і працівників. Відомо, що такі «напади» вже не вперше сколихують організацію, блокуючи її робочий процес. Співробітники палати стверджують, що правоохоронці завзято шукають нагоди, щоб запроторити керівників за грати та звільнити місце для нових ставлеників від влади.

Активісти закликають  припинити замовний  тиск та безпідставне переслідування керівництва і працівників ТПП України, який триває майже два роки.

Нагадаємо,  що вранці 10 лютого,  силовики повністю паралізували роботу Торгово-промислової палати України, заблокувавши всі виходи з приміщення.

Торгово-промислова палата України – недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка на добровільних засадах об`єднує юридичних осіб та громадян України, зареєстрованих як підприємці, а також їх об`єднання. На цей час членами ТПП України є майже 10 тисяч господарюючих суб’єктів всіх форм власності.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *