Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков написав відкритого листа до Президента України  щодо довготривалих замовних нападів на організацію

15 лютого 2016 року президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков у відкритому листі звернувся до гаранта Конституції Петра Порошенка з приводу гнітючої ситуації, яка склалася навколо ТПП України.

У своєму листі Чижиков зазначає, що події навколо палати потребують особистого втручання Президента України, а також публічного обговорення, оскільки   масштабні інформаційні атаки та процесуальний терор керівництва палати з боку правоохоронних органів не мають жодного документального та раціонального підґрунття.

Нагадаємо, що Торгово-промислова палата України є самоврядною недержавною бізнес-асоціацією, яка об’єднує підприємців у всіх регіонах нашої держави. Та на сьогоднішній день організація як психологічно, так і фізично потерпає від процесуального тиску з боку правоохоронних органів та інформаційних наклепів, які, на думку Чижикова, координуються з одного центру.

Геннадій Чижиков звертає увагу Президента на те, що нескінченні атаки на Торгово-промислову палату України викликають занепокоєння з боку міжнародних партнерів та інвесторів, що  негативно вливає  не тільки на роботу центральної та регіональних торгово-промислових палат, а  й на весь бізнес-клімат держави в цілому.

З повним текстом листа можна ознайомитись за посиланням: http://www.ucci.org.ua/visti/ukr/news/2016/02/15/33_.shtml

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *