Для доступу до Верховної Ради вводять систему електронних перепусток

З метою перетворення Верховної Ради України в Е-парламент європейського зразка заплановано не тільки впровадження електронного документообігу, а й автоматизацію всіх процесів. Про це повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

Одним з таких кроків є спрощення доступу в приміщення парламенту шляхом впровадження електронних перепусток. Вже зроблені перші кроки, зокрема, встановлюються турнікети з механізмом електронного зчитування інформації.

Передбачається, що впровадження системи електронних перепусток дозволить автоматизувати облік робочого часу працівників, а також спростить доступ гостей і відвідувачів. Передбачається, що система почне повноцінно працювати тільки після того, як будуть остаточно відпрацьовані всі технічні та організаційні рішення з урахуванням думки як народних депутатів, так і відвідувачів українського парламенту.

Зазначається, що подібні автоматизовані системи доступу діють вже не перший рік, зокрема, будівлі Кабінету Міністрів, в Міністерстві закордонних справ, Міністерстві інфраструктури і т.д.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *