До Єдиного реєстру адвокатів вноситимуть дані щодо соцмереж та комп’ютерів захисників

Відомо, що зміни до Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України (ЄРАУ), які передбачені рішенням Ради адвокатів України №66 від 26 лютого 2016 р., передбачають, що за заявою адвоката до ЄРАУ також можуть внести відомості  стосовно адреси його сторінки в соцмережах, характеристик та серійних номерів носіїв інформації, які використовує адвокат в своїй діяльності, а також дані про транспорт. Про це пише Закон і Бізнес.

Також, в ЄРАУ можуть вносити  адреси робочих місць адвоката (основну та/або додаткову адресу), в той час як попередня редакція Порядку такого розподілу адрес не передбачала. Крім того, повідомляється, що у ЄРАУ будуть відомості щодо  сплати внесків.

Також Рада адвокатів внесла низку змін щодо даних про помічника адвоката, а саме: для підтвердження відомостей про помічника адвоката в ЄРАУ, у випадку первинного внесення, видалення у зв’язку із розірванням або закінченням трудового договору, або внесення будь-яких змін, Регіональна рада адвокатів повинна надіслати засобами електронного зв’язку скан-копії документів, які затверджені Положенням про помічника адвоката.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *