ПриватБанк запустив новий сервіс для електронного обміну документами

ПриватБанк представив свій новий проект Папка24, який значно полегшить роботу приватним підприємцям і юридичним особам. Про це пише Дебет-Кредит.

“Як зараз компанії зазвичай підписують між собою договори, акти та інші документи? Роздруковують два примірники та обмінюються ними через кур’єра. З Папка24 Ви просто завантажуєте документ, у кілька кліків накладаєте на нього електронно-цифровий підпис (ЕЦП), надсилаєте його контрагенту, який також його підписує. І все!” – описує новий сервіс ІТ-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.

Крім того, зазначається, що Папка24 відкрита не тільки для клієнтів ПриватБанку, а й для всіх приватних підприємців та юридичних осіб, а використання сервісу – повністю безкоштовне. Відомо, що  сервіс працює з усіма основними видами ключів ЕЦП – податкової, Мін’юсту, ПриватБанку, Medoc та багатьох інших.

Папка24 дозволяє зберігати та систематизовувати за допомогою ярликів документи на своїх серверах (вони надійно зберігаються в потрійному екземплярі) або завантажити їх на свій комп’ютер з накладеними ЕЦП.

Як працює Папка24?

Перший крок: компанія 1 завантажує в сервіс Папка24 документу форматі PDF;

Другий крок: завантажений документ підписується за допомогою ЕЦП;

Третій крок: електронний документ відправляється компанії 2;

Четвертий крок: компанія 2 заходить до сервісу Папка24 і зі своєї сторони підписує документ.

Дмитро Дубілет також зазначає, що при створенні сервісу Папка24  було вирішено вnілити функції Gmail, Google Docs і ЕЦП, у результаті чого отримали дуже ефективний, але простий у використанні сервіс.

Творці сервісу зазначають, що проблем з контролюючими органами з приводу відсутності паперових документів не повинно бути, адже на сьогоднішній день використання документації в електронній формі дуже поширена навіть в судах. Проте, навіть в тому винятковому випадку, коли чиновник вимагатиме паперові документи замість електронних, то в потрібно звернутися за спеціальним e-mail – sos@papka24.com.ua і на захист користувача стануть юристи на PR-менеджери ПриватБанку.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *