Українська молодь зможе втілити власні соціальні проекти

У Торгово-промисловій палаті України відбувся YouthSpeakForum, який об’єднав молодих лідерів, представників влади та провідних роботодавців України.

1 квітня 2016 року за ініціативи ТПП України та організації AIESEC відбувся молодіжний форум, який став платформою для комунікації української молоді, представників влади, фахівців у сфері втілення соціальних проектів та керівників провідних компаній.

За словами організаторів заходу, ціль форуму – створити середовище для отримання нових можливостей та ефективних висновків для молоді України, а також розробка та втілення їх соціальних проектів. Загалом у форумі взяли участь близько 350 молодих активістів та лідерів молодіжних організацій, які представили свої стартапи перед представниками влади та великих вітчизняних компаній. Найкращий проект буде реалізовано при підтримці організації AIESEC.

Крім цього, під час форуму були обговорені найважливіші питання, які стосуються просування ідей та розвитку власного бізнесу в країні та за кордоном. Зокрема, на обговорення аудиторії були винесені такі теми: актуальні тренди розвитку України сьогодні та роль молоді у них, глобальні цілі сталого розвитку ООН, шляхи вдосконалення навичок молодих людей та соціальна відповідальність тощо.

Учасники форуму також змогли отримати практичні поради від українських роботодавців, які зацікавлені в просуванні цікавих ідей.

“Для нас сьогоднішній захід є платформою, де зібрались різні сектори суспільства – бізнес, влада та молодь, яка хоче активних змін та прагне просувати країну вперед. Безперечно, результатом цього форуму має бути реалізація соціального проекту, який буде цікавий для України, виходячи з тих трендів та проблем, що зараз існують у країні. І ми допоможемо переможцю втілити цей проект. Крім цього, варто зазначити, що ми з Торгово-промисловою палатою України, в стінах якої проходить сьогоднішній форум, є співорганізаторами вже кількох спільних проектів. Наше співробітництво триває вже більше чотирьох років, і з кожним роком ми втілюємо все більше ідей та ініціатив, які є цікавими та корисними для бізнесу та молоді, зокрема. Президент ТПП України Геннадій Чижиков стояв на витоках AIESEC, а зараз активно підтримує AIESEC по всій Україні”, – розповіла президент AIESEC в Україні та організатор форуму Тетяна Ландишева.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *