9 березня пропонують зробити вихідним – на честь дня народження Т. Шевченка

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №4375 “Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України (щодо встановлення святкового дня 9 березня – Дня народження Т.Г. Шевченка)” , пише Закон і Бізнес.

Автор законопроекту хоче доповнити перелік святкових днів в Україні 9-им березня – Днем народження Тараса Григоворича Шевченка.

“Особливе значення 9 березня в тому, що цей день є справжнім народним святом, яке постало з громадської ініціативи. Державне вшанування цієї ініціативи стане підтвердженням українського духу нашої держави, її небайдужості до духовних прагнень громади”, – зазначається у пояснювальній записці.

Якщо ця ініціатива буде схвалена в парламенті, то в березні українці відпочиватимуть кілька днів підряд. А щоб знати про всі святкові дня, дивіться графік святкових, вихідних та робочих днів у 2016 році.

Читайте також: Визначено перелік нерухомості, яка не оподатковується

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Lyuba Gigar

    Квітень 7, 2016 at 14:29

    в Україні пора фіксувати робочі дні , все інше – свято ! а депутати ВР – взагалі “богообрані” на роботу не ходять, а якщо і звляються, то щоб продемонструвати сумочку, лабутени чи годинник….

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *