У квітні відбудеться унікальний форум з підтримки експорту

27-28 квітня 2016 р. в ТПП України під патронатом Президента України та Кабінету Міністрів України відбудеться ІІ національний форум з підтримки експорту (далі – Форум).

Національний форум з підтримки експорту започаткував принципово нову українську платформу для ефективного діалогу та налагодження більш тісних контактів і співпраці між представниками влади, бізнесу, фінансової сфери України та міжнародного ділового співтовариства. Основою метою Форуму є сприяння українському експорту і залучення інвестицій в українську економіку.

    У Форумі планують взяти участь близько 500 – 700 представників українських підприємств-експортерів, десятки іноземних імпортерів, члени Уряду України та представники зарубіжних органів влади, представники ЄС, дипломатичних місій, акредитованих в Україні, експерти у сфері зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, кредитування, банківської справи, страхові організації, а також інші провідні експерти. Так, II національний Форум проходитиме під девізом «Відкриваємо країни. Об’єднуємо бізнес».

    На Форумі планується обговорення широкого кола питань, пов’язаних з підтримкою і просуванням товарів та послуг українських підприємств – експортерів на ринки іноземних країн, що буде сприяти диверсифікації експорту, збільшенню кількості робочих місць на підприємствах – експортерах, в цілому – модернізації економіки, забезпечення її сталого та поступового зростання.

   Місце проведення: м. Київ, вул. В. Житомирська, 33, Конгресно-виставковий центр ТПП України Chamber Plaza.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *