Концепція військової кадрової політики на період до 2020 року: нова редакція

У Міністерстві оборони України триває підготовка нової редакції Концепції військової кадрової політики на період до 2020 року. Про це сьогодні, 13 травня 2016 року, повідомив заступник міністра оборони, генерал-лейтенант Олександр Дублян, повідомляє Урядовий портал.

“З урахуванням рекомендацій іноземних експертів наразі впроваджуються заходи щодо подальшого реформування Міністерства оборони та Збройних Сил України. Їхньою метою є побудова цілісної структури, збалансованої за обсягом покладених завдань і чисельністю персоналу, з розмежуванням повноважень та посиленням відповідальності керівників за напрямами діяльності”, – зазначив заступник міністра.

Одночасно чиновник підкреслив, що у ході реформ планується оновити систему управління Збройних Сил, удосконалити систему логістичного забезпечення, змінити систему бойової підготовки, а також оптимізувати систему соціальних пільг та гарантій для військовослужбовців. При цьому одним із ключових елементів оновлення системи управління Збройних Сил буде удосконалення організаційної структури Міністерства оборони.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *