«Запитай у прем’єра»: 27 травня відбудеться зустріч Володимира Гройсмана з українською бізнес-спільнотою

27 травня 2016 року за ініціативи Торгово-промислової палати України прем’єр-міністр Володимир Гройсман зустрінеться з українською бізнес-спільнотою. Зустріч стане продовженням діалогу підприємців та влади у рамках Другого національного форуму з підтримки експорту, який відбувся в ТПП України наприкінці квітня нинішнього року.

«Для нас важливо, аби кожен підприємець мав можливість озвучити першим особам держави свої пропозиції та питання й отримати вичерпну відповідь. Саме тому ми запустили акцію «Запитай у прем’єра», в рамках якої пропонуємо всій бізнес-спільноті України надіслати свої питання до Торгово-промислової палати України. Всі вони будуть завчасно передані прем’єр-міністрові  й він зможе особисто відповісти на них безпосередньо під час зустрічі 27 травня», – зазначив перший віце-президент ТПП України Михайло Непран.

Довідка. Акція зі збору питань від бізнес-спільноти  триватиме до 18.00 25 травня 2016 року. Всі запитання та побажання просимо надсилати на електронну адресу zapytay@ucci.org.ua. Для отримання відповіді на запитання обов’язково необхідно додати контактну інформацією. Після зустрічі відповіді на всі питання будуть опубліковані на сайті Торгово-промислової палати України.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *