Столичний мер – про дитяче травматологічне відділення та підвищення зарплат медикам

Мер Києва Віталій Кличко відвідав нове травматологічне відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №1, пише sud.ua

«Ми всі хочемо, щоб наші діти росли здоровими. І я радий, що відкриваємо сучасне травматологічне відділення на 30 ліжок в міській дитячій клінічній лікарні №1. Хочу підкреслити, що на Правом березі досі не було травматологічного відділення для дітей. Це перше », – зазначив Віталій Кличко. Мер додав, що в новому відділенні діти зможуть отримати необхідну допомогу і лікування на високому рівні.

Столична влада виділила 3,2 млн грн. на капітальний ремонт приміщення, а на кошти спонсорів (близько 400 тис. грн.) було закуплено медичне обладнання. Крім цього, в лікарні зробили ремонт фасаду. А «Київавтодор» кілька місяців тому виконав капітальний ремонт ділянки дороги на під’їзді до лікарні.

“Це лише початок. Будемо працювати далі, щоб вся лікарня виглядала так само сучасно, як це відділення травматології », – сказав Віталій Кличко.

Спілкуючись з працівниками лікарні, мер також зазначив, що київська адміністрація зберегла 20% надбавку до зарплати медикам, і заявив, що столична влада буде вивчати можливість збільшення цієї надбавки.

Читайте також:

Міністр соціальної політики про трудові книжки

ЗНО-2016: нові правила

Євросоюз подовжить санкції проти Росії – Туск

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *