Уряд обіцяє реформувати ринок праці

Уряд буде підтримувати та сприяти інвесторам, що створюватимуть нові робочі місця у країні та розвиватимуть національну економіку. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на позачерговому засіданні  сьогодні, 27 травня, повідомляє Урядовий портал

“Залучення інвестицій – це один з найголовніших пріоритетів. Усі, хто мають намір сьогодні інвестувати у розвиток національної економіки, Уряд, кожен урядовець буде вас на руках носити. Створюйте нові робочі місця для українців, і ми, влада, будемо на вас працювати. Абсолютно безкоштовно і будемо це робити чесно”, – заявив Володимир Гройсман.

Залучення інвестицій та створення робочих місць стимулюватиме розвиток національної економіки та зростання доходів громадян. Разом з тим необхідно подолати зловживання контролюючих органів у цій сфері, що стримує розвиток бізнесу, зазначив прем’єр-міністр.

“Ми маємо прийти до сталого економічного зростання, прогнозованого курсу валют, прогнозованого невисокого рівня безробіття. У нас потенціал колосальний. Тільки зараз треба “дати по рукам” усім, хто вважає, що він великий у цьому житті: інспекції, усі інші тирани. Тоді ми відновимо економіку, тоді ми зможемо захистити власника, тоді ми зможемо захистити інвестиції, люди будуть інвестувати у нові робочі місця”, – наголосив голова уряду.

За його словами, людина, яка працює, має отримувати реальну та справедливу заробітну плату. У цьому контексті Володимир Гройсман запевнив: “Уряд зробить усе можливе для того, щоб і ринок праці реформувати, і підготовку усіх кадрів реформувати, зробити її якісною. Беззаперечно, будь-який розвиток економіки можливий через виробництво, через сферу послуг, через високу додану вартість і, фактично, це і є нашим головним завданням”.

Читайте також:

Держгеокадастр запровадив додатковий механізм виявлення корупції на ринку землі

Американці зафіксували інфекцію, проти якої антибіотики безсилі

Ще один крок до повернення: в Криму «заговорило» українське радіо

 

 

 

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *