Юним талантам столиці вручили творчі стипендії у розмірі 1000 грн.

У Міжнародний день захисту дітей у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення творчих стипендій талановитим учням київських спеціалізованих мистецьких шкіл. Нагороджувала дітей заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє прес-центр КМДА

«Сьогодні місто докладає усіх зусиль, щоб підтримувати талановитих дітей, адже це дає їм не лише визнання та впевненість у завтрашньому дні, а й поштовх до майбутніх перемог як в українських, так і у міжнародних мистецьких конкурсах», – зазначила вона.

За словами Ганни Старостенко, цього року стипендії у розмірі 1 000 гривень отримали 75 дітлахів – вихованців мистецьких шкіл. Серед них – багаторазові лауреати престижних мистецьких конкурсів, що відбулися у різних країнах світу (Австрії, Болгарії, Польщі, Україні тощо).

Крім того, у рамках урочистої церемонії вручення стипендій голови КМДА талановитим дітям місто відзначило подяками й їхніх викладачів.

Зазначимо, що традиція фінансової підтримки творчих прагнень юних киян існує з 1997 року, коли за ініціативи Департаменту культури розпорядженням Київської міської державної адміністрації було встановлено 45 стипендій у розмірі 300 гривень кожна.

Читайте також:

Діти учасників АТО з Тернопільщини відпочиватимуть у Хорватії

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *