Сьогодні стартує Євро-2016

Сьогодні у Франції стартує чемпіонат Європи-2016 з футболу, який пройде на 10 стадіонах в 9 містах країни. Турнір пройде з 10 червня по 10 липня, пише УНІАН

Під матчі Євро дві арени будуть задіяні в Парижі, хоча стадіон “Стад де Франс” формально знаходиться в передмісті Парижа – Сен-Дені. Ще вісім арен прийматимуть ігри в інших містах – Марселі, Ліоні, Вільнев-д’Аск (супутник Лілля), Лансі, Бордо, Сент-Етьєні, Тулузі і Ніцці.

У змаганнях вперше в історії візьмуть участь 24 команди. На минулому Євро-2012 в Україні та Польщі боротьбу за звання найсильнішої вели 16 збірних. На нинішньому турнірі команди будуть розділені на 6 груп – по 4 колективи. Дві кращі команди з кожного квартету за підсумками групового турніру автоматично потрапляють в плей-офф, 1/8 фіналу.

Також туди проб’ються чотири кращі команди, що посіли 3-ті місця. Починаючи з 1/8 фіналу, команди будуть змагатися за системою на вибування. Збірна України грає в Групі С, де її суперниками стануть команди Німеччини (12 червня), Північної Ірландії (16 червня)  та Польщі (21 червня).

Читайте також:

Уряд збільшить винагороди спортсменам-паралімпійцям та їхнім тренерам

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *