Завтра у Дніпрі відбудеться грандіозний «Velofest -2016»

Велопрогулянка вздовж набережної, цікаві змагання, виставки велосипедів та спортивної техніки, смачна їжа й гарна музика. Жителів Дніпропетровщини запрошують на грандіозний «Velofest Дніпро 2016». Гарно провести час з друзями чи родиною, познайомитись з новими людьми та насолодитись чудовим літнім днем можна вже цієї суботи на Фестивальному причалі, йдеться на офіційному сайті Дніпропетровської ОДА

11 червня в обласному центрі масштабне спортивне свято. Воно розпочнеться з пробігу, до участі в якому запрошують власників велосипедів, мотоциклів та автомобілів.

«Для того, щоб у пробігові могли взяти участь усі бажаючі, попередня реєстрація відсутня. Все, що необхідно, – прийти з друзями чи близькими на Фестивальний причал. Велосипеди можна прикрасити елементами з національною символікою. Давайте зробимо пробіг яскравим!», – звернулась до жителів регіону радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

Формувати колонну з велосипедистів почнуть на Фестивальному причалі о 10.30. Автомобілісти та мотоциклісти зберуться у цей же час біля Палацу дітей та юнацтва на Набережній Перемоги. Об 11.00 вони зустрінуться з велосипедистами на Фестивальному причалі. Разом рушать до міського річкового порту та повернуться назад до причалу.

Після пробігу на учасників, жителів та гостей міста чекатиме розважальна програма. Цікаві змагання, виставки спортивної техніки, музика, веселі конкурси та смачна їжа. Чудово провести час зможуть і дорослі, і діти. Свято розраховане на людей різного віку та з різним рівнем фізичної підготовки.

Під час пробігу, орієнтовно на 2 години, рух транспорту по Набережній Січеславській від Фестивального причалу до річкового порту перекриють.

 

Читайте також: Щороку у світі від небезпечних продуктів харчування гинуть майже 2 млн чоловік – МООЗ

 

 

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *